Jdi na obsah Jdi na menu

Povolani

30. 12. 2011

Obrazek Obrazek

 

Zaměření : Melee DD, Tank
Povolené zbraně : Meč, Duální meče, sekery a kladiva, Kopí, Halapartny, Sledgehammer a další...  
Vlastnosti : Vysoká Physical DEF,      Nízká Magical DEF

 

Kurážný, spravedlivý a rozhodný - to jsou vlastnosti které definují charakter Blademastera. Pocházejí ze starých rodů ostřílených válečníků, a jsou zoceleni roky trénování bojových technik. Blademasteři jsou zaměřeni na boj zblízka, a mohou používat svou vnitřní energii zvanou "Chi" k velmi zničujícím útokům.

Obrazek

 

Obrazek 

Obrazek

 

Zaměření :

Magic DD, Ranged magic

Povolené zbraně :

Hole, hůlky, Magické meče, Pataka, Jewel Quoit.

Vlastnosti :

Nejvyšší zaměření na DD (DPS), Slow Casting Time.

 

Wizardi jsou zasvěceni do tajemných učení. Vědí že těžká zbroj je potřeba pouze když se nepřítel dostane moc blízko, takže jejich síla spočívá ve využití elementů přírody k silným magickým útokům, kterými dokáží způsobit zkázu z velké vzdálenosti. Jako mistři v kouzlení jsou při vlastním čarování více zranitelní, ale po dokončení kouzla působí nepřátelům obrovské škody. 

  Obrazek

ObrazekObrazek

 

Zaměření : Tank, Melee
Povolené zbraně : Meč, Duální meče, sekery a kladiva, Kopí, Halapartny, Sledgehammer a další...
Vlastnosti : Nejvyšši Physical DEF - nejlepší Tank, Nízká DMG, Pouze "muž"

 

Barbariani se vyvinuli z tygrů, lvů a jiných divokých lovců. Jsou obrněni pro boj zblízka, na bojišti v sobě nezapřou rozené válečníky. Tito bojovníci také disponují širokou škálou silných kouzel, dokonce se dovedou proměnit do podoby tygra. Barbarian je povolání pouze "mužského" pohlaví.

Obrazek

 

 

 

 

ObrazekObrazek

 

Zaměření : Ranged DD
Povolené zbraně : Luky, kuše, praky
Vlastnosti : Vysoké procento Critical DMG, Nízká physical DEF

 

 Jako ochránci Winged Elfů, Archeři disponují jak sílou, tak obratností. Jako všichni příslušníci jejich rasy, i oni jsou obdarováni schopností létat, což z nich činí impozantní bojovníky na velkou vzdálenost. Jejich vybroušené reflexy jim umožňují přesné míření tolik potřebné ke zdolání nepřítele z dálky. Díky neochvějnému smyslu pro hrdost a oddanost se mohou naučit střílet elementální i otrávené šípy.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

 

Zaměření :

Primární Healer, Hybrid DD

Povolené zbraně :

Meče, Hole, Hůlky, kruh (orb)

Vlastnosti :

Healer & Buffer, "party based", nízká physical DEF.

 

Jako primární healeři v Perfect Worldu jsou Clerici mistry v podpůrné a léčící magii, jsou proto žádanými společníky. Specializují se na použití útoků elementu kovu (Metal), mohou také "proklít" své protivníky a snížit tak jejich obranu, rychlost nebo poškození které působí. "Ranged" kouzla zase ve skupině skvělě doplňují omezenou vzdálenost boje zblízka.

Obrazek

ObrazekObrazek

 

Zaměření : Ranged Magic DD, "Pet Tamer" (ovládání monster)
Povolené zbraně : Meče, hole, hůlky, kruhy (orby)
Vlastnosti : Výborný solo-class, Nízké HP, proměna na lišku, Pouze žena

 

Venomancerky v sobě mají krev hadů, lišek a jiných malých tvorů. Jsou bystré, svůdné a zároveň smrtelně nebezpečné. Kdo se nechá zmýlit jejich úsměvem a huňatým ocasem, pro toho může být jejich specializace na jedy velmi fatální. Venomancerky disponují schopností ovládnout ("Charm") monstra a použít je jako své pety. Stejně jako Barbarian, i ony na sebe mohou vzít podobu zvířete, v tomto případě lišky. Venomancer je povolání pouze "ženského" pohlaví.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

GeorgeEmpog - Exploiting A "UNKNOWN" Marketing Secret

14. 2. 2024 9:55

<Insane>Hack] Unique A.I. App Makes Us $635/Day

https://www.youtube.com/watch?v=z0aiLF3Sz7E

rktgni - tgzhldssxfrx

7. 5. 2022 4:00

hydroxychlorophine https://keys-chloroquineclinique.com/

AParlGilia - Blood pressure: What is ordinary

12. 10. 2018 22:42

Pression arterielle est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre moelle bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-moins-cher-pharmacie-lyon/

AParlGilia - Mastery of Blood Compression Readings

28. 9. 2018 13:37

Torsion bras de quelqu'un est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre determination bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-tadalafil-internet/

AgenalarnePymn - Depiction of Blood Difficulties

10. 7. 2018 7:40

Poids est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre moelle bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/generic-cialis-30/