Jdi na obsah Jdi na menu

Rasy

30. 12. 2011

ObrazekObrazek

 

Startovní lokace : Inn of the Eagle
Domácí město : Etherblade
Rasový mount :  Flying Sword ( lvl 30 )
Povolání : Blademaser & Wizard

 

 

 

 

 

  Lidé ve světě Perfect Worldu představují zastánce morálky a dostává se jim proto společenské přízně. V historii byli vždy dominantní v diplomacii a obchodování. Je to rasa která si cení oddanosti a respektuje tradice. Někteří jsou hnáni touhou po dobrodružství, zatímco jiné přitahuje bohatství a moc. Lidské umění boje obsahuje jak techniky ovládnutí čepele tak umění  magie. Je sice jednoduché, ale zato velmi fektivní.

Obrazek Obrazek  

 

Startovní lokace : The Northern Pass
Domácí město : City of the Lost
Rasový mount : Tamed Animals (létání od 30.lvl)
Povolání : Barbarian & Venomancer

 

 Cesta přírody dodává všem přemýšlivým bytostem potenciál smyslového vnímání. Poté co bůh Pan Gu obdařil tvory Perfect Worldu schopností uvažování, malá skupina divokých zvířat počala zlepšovat své schopnosti a rozvíjet své vědomí. Jejich rasa je nyní známa jako Untamed (nezkrocený). Jejich nadání je zaměřeno na hrubé síle a otrávení nepřítele, dovedou oslabit či zneškodnit magii.

  

Obrazek  Obrazek

 

 

Startovní lokace : Battlemark Village
Domácí město : Plume City
Rasový mount : Wings (křídla) Létání od 1. lvlu
Povolání : Archer & Cleric

 Wing Elfové mají prastarý a "božský" původ. Jejich dokonalý vzhled a křídla jsou pozůstatkem božského sémě zrozeného smrtelnými dívkami, což jim poskytuje jak zvýšenou vnímavost, tak také schopnost létání. V boji se Wing Elfové specializují na lukostřelbu a podpůrnou léčící magii.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář