Jdi na obsah Jdi na menu

Postavy

29. 12. 2011

Horda 

Ork

 Orkové z Orgrimmaru jsou hratelnou frakcí Hordy. Žijí v zemi Durotar na kontinentu Kalimdor

ork

Troll

 U bývalé gurubashské říši vypukla rivalita a kmen Darkspear byl vyhnán ze své domoviny ve Stranglethorn Vale. Usadili se v místech, která dnes známe pod jménem Broken Isles. Brzy se ovšem dostali do konfliktu. Jejich osud se zdál být zpečetěn, ale náčelník Orků, Thrall a jeho „nová Horda“ nabídl Trollům úkryt. Sea Witch unesli vůdce klanu Sen‘jina, Thralla a také několik dalších Orků a Trollů. Thrallovi se nakonec povedlo osvobodit sebe i ostatní a nakonec i Sen‘jina. Ačkoli byl Sen‘jin obětován, měl vizi, ve které by Thrall mohl vést Trolly z ostrova. 
Po návratu na ostrov se Thrallovi a jeho následovníkům podařilo odrazit další útoky Sea Witch a jejich murločích přisluhovačů a vydali se opět na Kalimdor. Pod novým vedením Vol'jina, klan Darkspear přísahal věrnost Thrallovi a Hordě a následoval ho. Od tohoto dne jsou opovrženi a znepřáteleni ostatním trollím kmenům až na kmeny Revantusk, Shatterspear a Zandalari. Přesto kmen Darkspear nezapomněl odkud pochází a nepřátelství je motivuje k návratu na svoji domovinu. Svůj nový domov si postavili na východním pobřeží Durotaru, nového království Orků.
Nicméně, s příchodem frakce Kul Tiras a jeho námořnictva pod vedením Daelina Proudmoora, byli Trollové pod nátlakem nuceni ustoupit do vnitrozemí. Bojujíc po boku Orků porazili nepřítele a obnovili svoji domovinu. Krátce poté trollí šaman, Zalazane, začal využívat temné magie, aby ovládl mysl svých kmenových bratrů. Jak jeho armáda bezduchých stoupenců rostla, nařídil Vol’jin evakuaci. Tak Zalazane převzal kontrolu nad Echo Isles. Darkspear se usadili na blízkém břehu, kde založili vesnici a pojemnovali ji podle bývalého vůdce, Sen’jina.

troll

Tauren

 Vznešený přírodní národ s nepřehlédnutými kravskými rysy. Už vzhled jednoho jedince této rasy vyvolává v nepřátelích, ale i spojencích přirozený respekt. Pohled na robustní postavu na kopytech s rohy na hlavě a výraznými nozdrami byl tím posledním již pro mnohé. Přesto jsou Taureni mírumilovným národem uctívajícím Matku Zemi. Ta jim na výměnu poskytuje svou sílu. V této symbióze žijí Taureni od pradávna ve své domovině na kontinentu Kalimdor, kde se zapojili do osudu světa Azeroth již ve hře Warcraft 3. V současnosti je jejich domovinou krajina Mulgore, ve které se nachází i jejich hlavní město Thunder Bluff, které je strategicky umístěno na několika vyvýšeninách. Díky tomu se jedná o město téměř nedobytné. Vstup do města je možný pouze přes systém výtahů a pohyb mezi jeho částmi zajišťují provazové mosty.
Jejich vůdcem byl ještě donedávna Cairne Bloodhoof, který bohužel nalezl smrt v souboji s velitelem Hordy Garroshem. Nyní je pochován kde jinde, něž v již zmíněné pro Taureny nejmilejší domovské krajině Mulgore.

tauren

Undeath

 Azeroth je velký svět, po kterém se potuluje spousta jiných ras, za které nemůžete hrát. Zabíjíte je, ať už pro splnění zadaného úkolu, pro získání zkušeností nebo jen pro zábavu. Ale věděli jste, že každá tato nehratelná rasa má i svou historii, která je mnohdy až překvapivá? Že ne? Tak si přečtěte následující články o nehratelných rasách, jejich historii, kultuře a spoustě dalších věcech, které by Vás mohly zajímat. Rád bych podotkl, že nehratelných ras je obrovská spousta, proto zde nejsou všechny a jejich seznam stále rozrůstá

undeath

Blood Elf

 
 

blood elf

Goblin

 

goblin

Aliance

Human

Lidé Stormwindu jsou jednou z hratelných ras Aliance. Jsou odolný druh, který přežil invazi divokých Orků během První Války. V Druhé Válce se armády Stormwindu spojily v Alianci Lordaeronu (Alliance of Lordaeron), aby získaly zpět svoji domovinu. Po úspěšné Druhé Válce byl Stormwind přestavěn a lidská civilizace začala znovu vzkvétat.

human

Nigh Elf

 

night elf

Gnom

  

gnom

Dwarf

 Trpaslíci z Ironforge jsou starobylá rasa robustních humanoidů, kteří žijí pod sněhovými čepicemi hor Khaz Modanu. Trpaslíci byli vždy spojenci Lidí. Libují si ve vyhlídkách bitev stejně jako v jejich vyprávění. Tato rasa je podle posledního „WoW sčítání lidu“ z února 2010 nejméně hratelnou rasou Aliance.

dwarf

Drainer

 Daenei z Exodaru začínají v Ammen Vale na Azuremyst Isle. Ten se nachází na severozápadním pobřeží Kalimdoru. První vesnicí s civilizací je Azure Watch. Přilehlé Bloodmyst Isle jsou lokací pro levely 10-20.
Velen a zbývající přeživší Drenei se zmocnili jednoho křídla Tempest Keep a použili ho k útěku na Azeroth. Hledali spojence v jejich nekončícím boji proti Plamenné Legii. Ty našli v Alianci.
Nemají žádné hlavní město. Namísto toho obydleli havarovanou dimensionální loď Exodar, na kterou dohlíží jejich vůdce, Velen. Jejich rasovým mountem je Elekk. Nejvíce se podobá válečnému slonovi. Jejich jazykem je Draenei, ale jsou schopni se dorozumívat i jazykem Common.

 

draenei

Worgen

V této sekci najdete různé informace o Worgenech, kteří s datadiskem Cataclysm přijdou do hry jako nová hratelná rasa Aliance.
Můžete zde najít věci jak ze hry, tak z lore a pokusím se nacpat sem co nejvíc informací. Sekce zatím není dokončená a stále se ji budu snažit rozšiřovat, potřebuji jen získat nějaké materiály. Zároveň uvítám jakékoli hodnocení v komentářích, stejně jako typy na věci, které v této sekci zatím chybí a měli by tady určitě být.

Worgen

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dragir - postavy

31. 12. 2011 2:23

no mas tu dane obrazky ras ale zadne informace k nim.čím víc si dáš s tím práce a bude to vidět tak tím víc lidí tu budeš mít.